Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Chřestové rizoto

Chřestové rizoto
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 55min , porce

423 kalorií, 0.0g cukrů, 31.0g tuků, 19.0g bílkovin

Příprava

Cibuli nakrájíme najemno a opečeme na oleji.
 Po chvíli přidáme neumytou rýži s rozmarýnem a chvíli opékáme.
 Po částech zaléváme vývarem tak, aby byla rýže vždy jen ponořená, často mícháme.
 Zhruba po deseti minutách varu přidáme se zbytkem vývaru očištěný chřest nakrájený na kousky a vaříme dalších 5 minut.
 Osolíme a na závěr vmícháme strouhaný parmezán.

oriestok

07. 12. 2009, Recept navštíven: 1947x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Chřestové rizoto

Chřestové rizoto

Cibuli nakrájíme najemno a opečeme na oleji.
 Po chvíli přidáme neumytou rýži s rozmarýnem a chvíli opékáme...

Chřestové ragout s pastiňákem, fazolemi, omáčkou Beurre Blanc a lanýži

Chřestové ragout s pastiňákem, fazolemi, omáčkou Beurre Blanc a lanýži

Chřest, fazolky a pastiňák očistíme. Pastiňák nakrájíme na malé kostičky, chřest na kolečka a fazole nechám...

Zobrazit všechny podobné recepty k Chřestové rizoto Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře