Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Chřestové rizoto

Chřestové rizoto

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 55min
Nutriční hodnoty
423 kalorií 0.0g cukrů 31.0g tuků 19.0g bílkovin

Příprava

Cibuli nakrájíme najemno a opečeme na oleji.
 Po chvíli přidáme neumytou rýži s rozmarýnem a chvíli opékáme.
 Po částech zaléváme vývarem tak, aby byla rýže vždy jen ponořená, často mícháme.
 Zhruba po deseti minutách varu přidáme se zbytkem vývaru očištěný chřest nakrájený na kousky a vaříme dalších 5 minut.
 Osolíme a na závěr vmícháme strouhaný parmezán.


oriestok

07. 12. 2009, Recept navštíven: 2153x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře