Chřestové rizoto

Chřestové rizoto

Obtížnost

Čas přípravy

40min
Čas vaření
15min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

423 kalorií
0.0g cukrů
31.0g tuků
19.0g bílkovin


Příprava

Cibuli nakrájíme najemno a opečeme na oleji.
 Po chvíli přidáme neumytou rýži s rozmarýnem a chvíli opékáme.
 Po částech zaléváme vývarem tak, aby byla rýže vždy jen ponořená, často mícháme.
 Zhruba po deseti minutách varu přidáme se zbytkem vývaru očištěný chřest nakrájený na kousky a vaříme dalších 5 minut.
 Osolíme a na závěr vmícháme strouhaný parmezán.

přidejte na:
oriestok

07. 12. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.