Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Cibulovo-jogurtový dip

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 10min , porce

32 kalorií, 0.0g cukrů, 3.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Všechny ingredience vymícháme v hladký dip. Na závěr přidáme smaženou cibulku a dochutíme pepřem.

Bulb Tip k receptu

vyborná kombinace s ledovým salátem a rukolou

LUSYLIE

29. 07. 2013, Recept navštíven: 2432x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Cibulovo-jogurtový dip

Cibulovo-jogurtový dip

Všechny ingredience vymícháme v hladký dip. Na závěr přidáme smaženou cibulku a dochutíme pepřem.

Zobrazit všechny podobné recepty k Cibulovo-jogurtový dip Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ŘECKŽ JOGURT JSEM NESEHNALA,,TAK JSEM TO UDĚLALA Z NAŠEHO

30. 12. 2014, 09:13

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý domáci dip

27. 11. 2015, 15:51

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný dip k masku

05. 12. 2015, 21:04

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný domáci dip k masku

17. 12. 2015, 12:26

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lepší z je greckeho joguru

26. 10. 2016, 15:53

Přidat komentář

Facebook komentáře