Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Čokoládový terč

Čokoládový terč

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
1710 kalorií 5.0g cukrů 153.0g tuků 43.0g bílkovin

Příprava

Nalámanou čokoládu spolu se smetanou rozpustíme ve vodní lázni. Z bílků ušleháme pevný sníh a přidáme 25 g cukru. Máslo se 100 g cukru ušleháme do pěny, přimícháme žloutky a čokoládovou smetanu. Nakonec zlehka vmícháme sníh a mleté mandle. Těsto vlijeme do formy vymazané tukem a vysypané hrubou moukou a pečeme při 175° C.


Zdenka Obertová

29. 11. 2009, Recept navštíven: 1796x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chystám sa vyskúšať

12. 01. 2017, 10:59

Přidat komentář
pskrob
Musí tam být ty mandle? A jak dlouho se to asi peče?

pskrob 30. 11. 2009, 17:01

veerac
Má se to nechát přejít varem, nebo jen rozpustit?

veerac 16. 12. 2009, 10:24

Facebook komentáře