Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Cukroví ze sádla

Cukroví ze sádla
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 35min , porce

5520 kalorií, 7.0g cukrů, 152.0g tuků, 67.0g bílkovin

Příprava

Ze všech uvedených surovin zpracujeme těsto na vále a necháme chvilku odpočinout. Sádlo rozpustíme a vymažeme s ním formičky jako na pracny. Kousky těsta vtlačíme do formiček a pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova. Ještě teplé obalujeme v cukru.

Evík

06. 02. 2013, Recept navštíven: 1952x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Cukroví ze sádla

Cukroví ze sádla

Ze všech uvedených surovin zpracujeme těsto na vále a necháme chvilku odpočinout. Sádlo rozpustíme a vymaže...

Zobrazit všechny podobné recepty k Cukroví ze sádla Link-arrow

Přidat recenzi
tepito
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Cukroví ze sádla pekla už naše babička-takže lety vyzkoušený opravdu chutný recept.Sádla se nebojte,není vůbec rozpoznatelné.

07. 02. 2013, 05:56

Hloušková
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Nedávám do formiček, ale vykrajuji různé tvary.

23. 03. 2013, 15:30

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ja tiež nedávam do formiciek je to jednoduchsie

13. 02. 2016, 13:59

Přidat komentář

Facebook komentáře