Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Dobrota na plech

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

3280 kalorií, 10.0g cukrů, 20.0g tuků, 62.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Polohrubou mouku, cukr a máslo použijeme na drobenku. Dobře promneme a rozdrobíme.
Ze zpracované drobenky odebereme 1 hrnek na posypání před pečením. Do zbylé drobenky dáme prášek do pečiva. Přidáme vejce, mléko a vypracujeme tekuté těsto. Nalijeme ho na plech vyložený pečícím papírem a poklademe jahody.
Nakonec posypeme koláč drobenkou a dáme péct. Pečeme při teplotě asi 180 C zhruba 20 minut.

Bulb Tip k receptu

Jahody můžeme nahradit různými druhy ovoce, můžeme použít i kompotované.

Jiřulka

20. 11. 2009, Recept navštíven: 2160x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Dobrota na plech

Dobrota na plech

Polohrubou mouku, cukr a máslo použijeme na drobenku. Dobře promneme a rozdrobíme. Ze zpracované drobenky ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Dobrota na plech Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrota sa mi vydarila

02. 12. 2016, 20:48

Přidat komentář
Tatiana
Tak právě jsem zkusila upéci tuhle dobrotu na plech. Je to sice klasická drobenková buchta, jaká už tady jednou je, ale neměla fotku, tak přidávám ty své :-)

Tatiana 23. 06. 2011, 13:54

Facebook komentáře