Domácí sušená rajčata
Obtížnost
Čas přípravy
45min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 45min
Porce
Nutriční hodnoty
96
kalorií
12.0g
cukrů
1.0g
tuků
4.0g
bílkovin
Příprava
Rajčata rozpůlíme a odstraníme z nich semínka. Plech vytřeme vydatně olejem a rozložíme na něj půlky rajčat. Pečeme velmi zvolna jen při 15OºC v troubě, asi hodinu. Mezitím si cibuli i česnek nakrájíme na půlkolečka, česnek na plátky a rajčata jimi posypeme asi tak po půl hodině pečení, znovu polijeme olejem. Během druhé půlhodinky pečení můžeme rajčátka občas "prohrábnout". Ve výsledku by rajčátka měla být křupavá, leč šťavnatá.
Ajaja05. 03. 2010
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.