Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Domácí sušená rajčata

Domácí sušená rajčata

Obtížnost Čas přípravy
45min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 45min
Nutriční hodnoty
96 kalorií 12.0g cukrů 1.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Rajčata rozpůlíme a odstraníme z nich semínka. Plech vytřeme vydatně olejem a rozložíme na něj půlky rajčat. Pečeme velmi zvolna jen při 15OºC v troubě, asi hodinu. Mezitím si cibuli i česnek nakrájíme na půlkolečka, česnek na plátky a rajčata jimi posypeme asi tak po půl hodině pečení, znovu polijeme olejem. Během druhé půlhodinky pečení můžeme rajčátka občas "prohrábnout". Ve výsledku by rajčátka měla být křupavá, leč šťavnatá.


Ajaja

05. 03. 2010, Recept navštíven: 5303x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star
sušené paradajky velmi dobre

06. 01. 2017, 21:00

Přidat komentář
pskrob
Jak dlouho a kde se potom dají skladovat?

pskrob 06. 03. 2010, 09:32

Ajaja
Pokud se pak dají do skleniček a potopí pod olej, tak mi vydržely měsíc - zda i déle, nevím, neb se snědly. Možná by se daly zavařit, pak by určitě vydržely déle, to jsem nezkoušela.

Ajaja 07. 03. 2010, 11:29

Facebook komentáře