Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Dušená rebarbora karamelizována

Dušená rebarbora karamelizována
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 35min , porce

135 kalorií, 0.0g cukrů, 8.0g tuků, 1.0g bílkovin

Příprava

Na "kolečka " nakrájenou rebarboru dusíme ve vodě do poloměkka. Přidáme máslo, sůl, cukr a dusíme na mírném ohni, až se vytvoří hustý škrobovitý sirup, který pokryje rebarboru.

Kateřina Růžičková

24. 05. 2013, Recept navštíven: 1668x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Dušená rebarbora karamelizována

Dušená rebarbora karamelizována

Na "kolečka " nakrájenou rebarboru dusíme ve vodě do poloměkka. Přidáme máslo, sůl, cukr a dusíme na mírném...

Zobrazit všechny podobné recepty k Dušená rebarbora karamelizována Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné

27. 09. 2015, 19:46

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

28. 01. 2016, 15:02

Přidat komentář

Facebook komentáře