Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Dušená rebarbora karamelizována

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 35min
Nutriční hodnoty
135 kalorií 0.0g cukrů 8.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Na "kolečka " nakrájenou rebarboru dusíme ve vodě do poloměkka. Přidáme máslo, sůl, cukr a dusíme na mírném ohni, až se vytvoří hustý škrobovitý sirup, který pokryje rebarboru.


Přidat na Pinterest
Kateřina Růžičková

24. 05. 2013, Recept navštíven: 2734x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné

27. 09. 2015, 19:46

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

28. 01. 2016, 15:02

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dusená rebarbora dobrá

08. 03. 2017, 21:43

Přidat komentář

Facebook komentáře