Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Dušený hrášek

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 30min
Nutriční hodnoty
3118 kalorií 0.0g cukrů 47.0g tuků 183.0g bílkovin

Příprava

Vylúpaný hrášok opražíme na oleji. Osolíme (osladíme), podlejeme a udusíme. Zaprášime múkou, opražíme, pridáme lyžicu masla a zalejeme smotanou.


Přidat na Pinterest
katka16031

16. 11. 2009, Recept navštíven: 3159x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dělávám často, přidávám i špetku sušené saturejky
Přidané ingredience: saturejka

14. 02. 2014, 07:53

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný hrášok ako príloha k masu

25. 01. 2016, 11:18

Přidat komentář
katka16031
velmi dobrý hrášok

katka16031 17. 08. 2016, 12:24

Facebook komentáře