Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Dušený hrášek

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 30min , porce

3118 kalorií, 0.0g cukrů, 47.0g tuků, 183.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Vylúpaný hrášok opražíme na oleji. Osolíme (osladíme), podlejeme a udusíme. Zaprášime múkou, opražíme, pridáme lyžicu masla a zalejeme smotanou.

katka16031

16. 11. 2009, Recept navštíven: 2797x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Dušený hrášek

Dušený hrášek

Vylúpaný hrášok opražíme na oleji. Osolíme (osladíme), podlejeme a udusíme. Zaprášime múkou, opražíme, prid...

Zobrazit všechny podobné recepty k Dušený hrášek Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dělávám často, přidávám i špetku sušené saturejky
Přidané ingredience: saturejka

14. 02. 2014, 07:53

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný hrášok ako príloha k masu

25. 01. 2016, 11:18

Přidat komentář
katka16031
velmi dobrý hrášok

katka16031 17. 08. 2016, 12:24

Facebook komentáře