Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Dýňové vdolky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 30min , porce

1488 kalorií, 8.0g cukrů, 8.0g tuků, 44.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Všechny suroviny dáme do mísy a důkladně promícháme. Vál posypeme mooukou dost a vyválíme placku - těsto je lepivější třeba více posypávat. Placku vyválíme zhruba 2 cm silnou a vykrajujeme skleničkou vdolky. Dáme je na vymaštěný plech a pečeme v horké troubě přibližně 15 minut dozlatova. Potíráme máslem nebo marmeládou a šlehačka jistě není na škodu.

Evík

05. 09. 2012, Recept navštíven: 1285x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Dýňové vdolky

Dýňové vdolky

Všechny suroviny dáme do mísy a důkladně promícháme. Vál posypeme mooukou dost a vyválíme placku - těsto je...

Zobrazit všechny podobné recepty k Dýňové vdolky Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné

01. 06. 2016, 12:37

Přidat komentář

Facebook komentáře