Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Dýňové vdolky

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
1488 kalorií 8.0g cukrů 8.0g tuků 44.0g bílkovin

Příprava

Všechny suroviny dáme do mísy a důkladně promícháme. Vál posypeme mooukou dost a vyválíme placku - těsto je lepivější třeba více posypávat. Placku vyválíme zhruba 2 cm silnou a vykrajujeme skleničkou vdolky. Dáme je na vymaštěný plech a pečeme v horké troubě přibližně 15 minut dozlatova. Potíráme máslem nebo marmeládou a šlehačka jistě není na škodu.


Přidat na Pinterest
Evík

05. 09. 2012, Recept navštíven: 1368x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné

01. 06. 2016, 12:37

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzerá to velmi lakavo

01. 02. 2017, 11:06

Přidat komentář

Facebook komentáře