Dýňové vdolky
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
15min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
1488
kalorií
8.0g
cukrů
8.0g
tuků
44.0g
bílkovin
Příprava
Všechny suroviny dáme do mísy a důkladně promícháme. Vál posypeme mooukou dost a vyválíme placku - těsto je lepivější třeba více posypávat. Placku vyválíme zhruba 2 cm silnou a vykrajujeme skleničkou vdolky. Dáme je na vymaštěný plech a pečeme v horké troubě přibližně 15 minut dozlatova. Potíráme máslem nebo marmeládou a šlehačka jistě není na škodu.
Evík05. 09. 2012
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.