Dýňové vdolky

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
15min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

1488 kalorií
8.0g cukrů
8.0g tuků
44.0g bílkovin


Příprava

Všechny suroviny dáme do mísy a důkladně promícháme. Vál posypeme mooukou dost a vyválíme placku - těsto je lepivější třeba více posypávat. Placku vyválíme zhruba 2 cm silnou a vykrajujeme skleničkou vdolky. Dáme je na vymaštěný plech a pečeme v horké troubě přibližně 15 minut dozlatova. Potíráme máslem nebo marmeládou a šlehačka jistě není na škodu.

přidejte na:
Evík

05. 09. 2012

Další recepty

Mohlo by vás zajímat


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborné

hanka 01. 06. 2016, 12:37

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyzerá to velmi lakavo

palino 01. 02. 2017, 11:06

Přidat komentář