Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Eidamová pomazánka

Eidamová pomazánka
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 20min , porce

270 kalorií, 1.0g cukrů, 22.0g tuků, 3.0g bílkovin

Příprava

Eidam nastrouháme najemno a zalijeme troškou mléka, aby sýr nasákl. Přidáme utřený česnek a tatarku a dobře promícháme. Dochutíme solí a pepřem.

Bulb Tip k receptu

Pomazánka je výborná na čerstvý chléb, ale i na jednohubky, které můžeme ozdobit vlašským ořechem.

katka16031

22. 11. 2009, Recept navštíven: 2362x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Eidamová pomazánka

Eidamová pomazánka

Eidam nastrouháme najemno a zalijeme troškou mléka, aby sýr nasákl. Přidáme utřený česnek a tatarku a dobře...

Zobrazit všechny podobné recepty k Eidamová pomazánka Link-arrow
Thumb.chleba

Domácí chléb kmínový

Připravíme si kvásek – do vlažného mléka rozdrobíme kvasnice, zasypeme je lžičkou cukru a necháme v teple v...


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Pomazánka je opravdu výborná na jednohubky jen místo tatarské omáčky dáváme majonézu a přidáváme trochu kečupu na červenou barvičku.

28. 09. 2012, 20:49

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pridavam trochu jogurtu namiesto tatarskej omáčky
Přidané ingredience: jogurt

18. 08. 2016, 19:09

Přidat komentář

Facebook komentáře