Fazole s hlívou ústřičnou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
1428
kalorií
6.0g
cukrů
5.0g
tuků
75.0g
bílkovin
Příprava
Tmavú fazuľu pred varením namočíme na par hodín do studenej vody. Potom vodu zlejeme, pridáme čistú vodu a fazuľu uvaríme domäkka. Po uvarení scedíme a odložíme
Očistené farebné papriky pokrájame na rezance. Hlivu rozoberieme na menšie kúsky a spolu s nakrájanou paprikou orestujeme v panvici na olivovom oleji.
Orestovanú zmes premiešame s uvarenou fazuľou. Ochutíme soľou a mletým čiernym korením. Podávame s uvarenou ryžou. Ozdobíme čerstvým majoránom.
Tip k receptu
Fazuľu môžeme nahradiť uvareným Bôbom.
Jozef26. 07. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.