Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Granátová zmrzlina

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
4h 0min 4h 20min
Nutriční hodnoty
648 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Granátová jablka i limetu dobře omyjeme a vymačkáme z nich šťávu. Přelijeme do mísy, přidáme moučkový cukr a šleháme tak dlouho, dokud se nerozpustí. Nakonec přilijeme smetanu a šleháme do úplného ztuhnutí - dobře to jde s kuchyňským robotem. Tuhou směs přendáme do plastikové vaničky, uhladíme povrch a necháme v lednici ztuhnout alespoň 4 hodiny. Servírujeme jen tak nebo ozdobené šlehačkou.

Bulb Tip k receptu

Ušlehanou pěnu nemusíme dávat vždycky zmrazit. Hodí se také do ovocných pohárů, nebo jen tak na mlsání.
Samotnou zmrzlinu můžete při podávání pokapat tekutým medem.


Přidat na Pinterest
notburga

04. 08. 2011, Recept navštíven: 1554x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to zaujímava zmrzlina

20. 05. 2016, 09:38

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
treb vyskúšať

15. 09. 2016, 17:39

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zmrzlina ma zaujímavu chuť

23. 12. 2016, 20:53

Přidat komentář
Thumb
Nikdy jsem neslyšela o zmrzlině z granátového jablka.

Patricie 03. 04. 2016, 14:44

Facebook komentáře