Granátová zmrzlina

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
4h 0min

Celkový čas

4h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

648 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Granátová jablka i limetu dobře omyjeme a vymačkáme z nich šťávu. Přelijeme do mísy, přidáme moučkový cukr a šleháme tak dlouho, dokud se nerozpustí. Nakonec přilijeme smetanu a šleháme do úplného ztuhnutí - dobře to jde s kuchyňským robotem. Tuhou směs přendáme do plastikové vaničky, uhladíme povrch a necháme v lednici ztuhnout alespoň 4 hodiny. Servírujeme jen tak nebo ozdobené šlehačkou.

Tip k receptu

Ušlehanou pěnu nemusíme dávat vždycky zmrazit. Hodí se také do ovocných pohárů, nebo jen tak na mlsání.
Samotnou zmrzlinu můžete při podávání pokapat tekutým medem.

přidejte na:
Chybí obrázek

04. 08. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
je to zaujímava zmrzlina

20. 05. 2016, 09:38

Chybí obrázek
treb vyskúšať

15. 09. 2016, 17:39

Chybí obrázek
zmrzlina ma zaujímavu chuť

23. 12. 2016, 20:53

Chybí obrázek
zmrzlina velmi dobrá

27. 03. 2019, 11:36

Přidat komentář
Chybí obrázek
Nikdy jsem neslyšela o zmrzlině z granátového jablka.

Patricie 03. 04. 2016, 14:44

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.