Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Grilované filé

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
840 kalorií 0.0g cukrů 82.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

V pekáčku nebo v hlubším plechu rozpustíme máslo a přidáme šťávu ze dvou citronů. Filé omyjeme a osušíme, lehce poprášíme moukou a z obou stran je omočíme v rozpuštěném másle s citronem. Pekáček s filé dáme na gril nebo do rozpálené trouby asi tak na 15 minut.
Na talíři ryby dosolíme a opepříme. Podáváme s bramborem a zeleninou.


Přidat na Pinterest
Evík

06. 02. 2013, Recept navštíven: 1055x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Ryby mám moc ráda.Dělávám je velmi často. Dřív jsem si na ně koření míchala sama, ale nedávno jsem vyzkoušela jednu prima směs koření na ryby a používám nyní tu. Recept je prima - jednoduchý a lehký.
Přidané ingredience: směs koření na ryby

06. 02. 2013, 11:41

Přidat komentář

Facebook komentáře