Grilované filé
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
840
kalorií
0.0g
cukrů
82.0g
tuků
4.0g
bílkovin
Příprava
V pekáčku nebo v hlubším plechu rozpustíme máslo a přidáme šťávu ze dvou citronů. Filé omyjeme a osušíme, lehce poprášíme moukou a z obou stran je omočíme v rozpuštěném másle s citronem. Pekáček s filé dáme na gril nebo do rozpálené trouby asi tak na 15 minut.
Na talíři ryby dosolíme a opepříme. Podáváme s bramborem a zeleninou.
06. 02. 2013
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: směs koření na ryby
maruskaji 06. 02. 2013, 12:41
© 2024, Railsformers s.r.o.