Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Grilované rybí filé

Grilované rybí filé

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 25min
Nutriční hodnoty
226 kalorií 0.0g cukrů 3.0g tuků 48.0g bílkovin

Příprava

Ze zmrazeného filé ukrojíme 4 plátky, osolíme, opepříme, posypeme sladkou paprikou a zabalíme do plátků anglické slaniny. Upevníme párátkem a grilujeme po každé straně asi 5 minut. Na talířích posypeme jemně nakrájenou pažitkou.


Jiřulka

21. 01. 2010, Recept navštíven: 2220x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímava príprava, vyskúšam

10. 02. 2017, 21:01

Přidat komentář
kaccka
Jiná možnost: Porce rybího filé, malá sklenka bílého přírodního vína, sojová omáčka, sůl, zelenina podle chutí a možností. Filé rozkrájíme na menší kousky, dáme do misky, zakapeme vínem a osolíme. Necháme 30 minut rozležet. Odleželé kousky filé potřeme sojovou omáčkou a po obou stranách 3 minuty grilujeme a podáváme na připravené talíře s rýží a zeleninou.

kaccka 26. 01. 2010, 01:22

Facebook komentáře