Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Grilované rybí filé

Grilované rybí filé
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 25min , porce

226 kalorií, 0.0g cukrů, 3.0g tuků, 48.0g bílkovin

Příprava

Ze zmrazeného filé ukrojíme 4 plátky, osolíme, opepříme, posypeme sladkou paprikou a zabalíme do plátků anglické slaniny. Upevníme párátkem a grilujeme po každé straně asi 5 minut. Na talířích posypeme jemně nakrájenou pažitkou.

Jiřulka

21. 01. 2010, Recept navštíven: 2077x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Grilované rybí filé

Grilované rybí filé

Ze zmrazeného filé ukrojíme 4 plátky, osolíme, opepříme, posypeme sladkou paprikou a zabalíme do plátků ang...

Grilované rozmarýnové žampiony

Grilované rozmarýnové žampiony

Z větviček rozmarýnu odrháme lístky a na konci je seřízneme do špičky. Hlavičky žampionů očistíme, omyjeme ...

Grilované rolky plněné cuketou, anglickou slaninou a sýrem

Grilované rolky plněné cuketou, anglickou slaninou a sýrem

Cuketu podélně nakrájíme na tenké plátky, osolíme a necháme cca 15 min. „vypotit“. Na olivovém oleji lehce ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Grilované rybí filé Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
kaccka
Jiná možnost: Porce rybího filé, malá sklenka bílého přírodního vína, sojová omáčka, sůl, zelenina podle chutí a možností. Filé rozkrájíme na menší kousky, dáme do misky, zakapeme vínem a osolíme. Necháme 30 minut rozležet. Odleželé kousky filé potřeme sojovou omáčkou a po obou stranách 3 minuty grilujeme a podáváme na připravené talíře s rýží a zeleninou.

kaccka 26. 01. 2010, 01:22

Facebook komentáře