Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Marináda na grilované vepřové

Obtížnost Čas přípravy
2dní 0h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 2dní 1h 0min
Nutriční hodnoty
9480 kalorií 0.0g cukrů 800.0g tuků 604.0g bílkovin

Příprava

Ze všech ingrediencí zpracujeme marinádu a vložíme do ní omyté maso. Necháme uležet v lednici 1-2 dny a dáváme na gril.

Bulb Tip k receptu

Záleží na chuti každého z nás a může tam přidat ještě cokoli od chilli, více pepře, pivo, víno, koňak nebo brandy, med až po nějake čerstvě bylinky.


Přidat na Pinterest
Petra

09. 09. 2009, Recept navštíven: 6333x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
marináda je velmi dobrá a vhodna na grilovačku

22. 01. 2017, 14:10

Přidat komentář

Facebook komentáře