Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hermelínová hruška

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 10min
Nutriční hodnoty
18 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Vezmeme hrušku a rozpůlíme ji. Odstraníme jadřinec a částečně vydlabeme dužinu. Vydlabanou dužinu nakrájíme na kostičky. Na kostičky rovněž nakrájíme 2 plátky hermelínu. Nakrájenou dužinu hrušky a nakrájený hermelín smícháme, můžeme lehce osolit i opepřit, ale není to nezbytně nutné. Tuto směs vrátíme zpět do půlek hrušek a dáme krátce zapéci. Servírujeme lehce polité brusinkovým kompotem nebo jenom brusinkami.

Bulb Tip k receptu

Tento předkrm je chutný sám o sobě. Pokud k němu přidáme přílohu, může z něj být i lehká večeře, resp. "druhá" večeře - jako příloha se osvědčil krajíček chleba nasucho opečený v topinkovači (nejlepší je čerstvý chléb, běžný kmínový, konzumní).


Přidat na Pinterest
Ajaja

24. 11. 2009, Recept navštíven: 2224x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre samostatne aj ako príloha

04. 03. 2016, 14:39

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi lákavý recept

30. 04. 2016, 18:57

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre

07. 10. 2016, 18:42

Přidat komentář

Facebook komentáře