Letní salát
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
10min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
60
kalorií
0.0g
cukrů
6.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Omytý a odkapaný hlávkový salát natrháme nebo nakrájíme do mísy, přidáme nasekanou petrželovou nať, nadrobno nasekaná rajčata a okurky. Připravíme si zálivku z olivového oleje, mořské soli, pepře a citronové šťávy (nebo ocet či vinný ocet - podle toho co máte raději). Hotovou zálivkou přelijeme salát, promícháme a máme hotovo.
Tip k receptu
Podávám vychlazený.
maruskaji06. 03. 2013
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
heladon 07. 03. 2013, 08:55
© 2025, Railsformers s.r.o.