Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Letní salát

Letní salát

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 25min
Nutriční hodnoty
60 kalorií 0.0g cukrů 6.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Omytý a odkapaný hlávkový salát natrháme nebo nakrájíme do mísy, přidáme nasekanou petrželovou nať, nadrobno nasekaná rajčata a okurky. Připravíme si zálivku z olivového oleje, mořské soli, pepře a citronové šťávy (nebo ocet či vinný ocet - podle toho co máte raději). Hotovou zálivkou přelijeme salát, promícháme a máme hotovo.

Bulb Tip k receptu

Podávám vychlazený.


maruskaji

06. 03. 2013, Recept navštíven: 1264x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Podobný salát děláme doma, ale místo hlávkového salátu tam používáme čínské nebo pekinské zelí.

07. 03. 2013, 07:55

Přidat komentář

Facebook komentáře