Letní salát

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
10min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

60 kalorií
0.0g cukrů
6.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Omytý a odkapaný hlávkový salát natrháme nebo nakrájíme do mísy, přidáme nasekanou petrželovou nať, nadrobno nasekaná rajčata a okurky. Připravíme si zálivku z olivového oleje, mořské soli, pepře a citronové šťávy (nebo ocet či vinný ocet - podle toho co máte raději). Hotovou zálivkou přelijeme salát, promícháme a máme hotovo.

Tip k receptu

Podávám vychlazený.

přidejte na:
maruskaji

06. 03. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Podobný salát děláme doma, ale místo hlávkového salátu tam používáme čínské nebo pekinské zelí.

07. 03. 2013, 07:55

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.