Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hlávkový salát s vařenými vejci

Hlávkový salát s vařenými vejci

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 20min
Nutriční hodnoty
664 kalorií 1.0g cukrů 60.0g tuků 27.0g bílkovin

Příprava

Očištěné listy hlávkového salátu nakrájíme na jemné proužky, urovnáme na mísu a osolíme. Polovinu vajec nakrájíme na čtvrtky, druhou polovinu na kolečka, urovnáme na hlávkový salát, osolíme a posypeme paprikou. Salát pokapeme octem a olejem.


Lenulinka

05. 08. 2011, Recept navštíven: 1557x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný šalát

20. 05. 2016, 09:27

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
šalát je velmi dobrý

16. 03. 2017, 20:11

Přidat komentář

Facebook komentáře