Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Horký sýr z pánve

Horký sýr z pánve

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 25min
Nutriční hodnoty
1044 kalorií 0.0g cukrů 76.0g tuků 62.0g bílkovin

Příprava

Rozehřejeme teflonovou pánev a nivu a fetu na ni rozdrobíme. Zahříváme a pomalu mícháme. Když se sýry začnou spojovat, přidáme k nim mouku rozmíchanou ve vlažné vodě. Promícháme a zahříváme asi 4 minuty. Nevadí, když se bude směs k pánvi trochu přichytávat, je to v pořádku. Poté přidáme olivový olej a dobře promícháme.
Snížíme teplotu a necháme směs jen probublávat. Nemícháme. Po několika minutách by se měla vespod začít tvořit světlehnědá vrstvička, když trochu ztmavne, sundáme sýr ze zdroje tepla. Jíme lžičkou přímo z pánve a přikusujeme pečivo.

Bulb Tip k receptu

Místo fety můžeme použít balkánský sýr.


andrea92

03. 10. 2010, Recept navštíven: 1839x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

27. 08. 2016, 19:56

Přidat komentář

Facebook komentáře