Chybějící obrázek

Horký sýr z pánve

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

5min
Čas vaření
20min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

1044 kalorií
0.0g cukrů
76.0g tuků
62.0g bílkovin


Příprava

Rozehřejeme teflonovou pánev a nivu a fetu na ni rozdrobíme. Zahříváme a pomalu mícháme. Když se sýry začnou spojovat, přidáme k nim mouku rozmíchanou ve vlažné vodě. Promícháme a zahříváme asi 4 minuty. Nevadí, když se bude směs k pánvi trochu přichytávat, je to v pořádku. Poté přidáme olivový olej a dobře promícháme.
Snížíme teplotu a necháme směs jen probublávat. Nemícháme. Po několika minutách by se měla vespod začít tvořit světlehnědá vrstvička, když trochu ztmavne, sundáme sýr ze zdroje tepla. Jíme lžičkou přímo z pánve a přikusujeme pečivo.

Tip k receptu

Místo fety můžeme použít balkánský sýr.

přidejte na:
andrea92

03. 10. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept

hanka 27. 08. 2016, 19:56

Přidat komentář