Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Horký sýr z pánve

Horký sýr z pánve
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 25min , porce

1044 kalorií, 0.0g cukrů, 76.0g tuků, 62.0g bílkovin

Příprava

Rozehřejeme teflonovou pánev a nivu a fetu na ni rozdrobíme. Zahříváme a pomalu mícháme. Když se sýry začnou spojovat, přidáme k nim mouku rozmíchanou ve vlažné vodě. Promícháme a zahříváme asi 4 minuty. Nevadí, když se bude směs k pánvi trochu přichytávat, je to v pořádku. Poté přidáme olivový olej a dobře promícháme.
Snížíme teplotu a necháme směs jen probublávat. Nemícháme. Po několika minutách by se měla vespod začít tvořit světlehnědá vrstvička, když trochu ztmavne, sundáme sýr ze zdroje tepla. Jíme lžičkou přímo z pánve a přikusujeme pečivo.

Bulb Tip k receptu

Místo fety můžeme použít balkánský sýr.

andrea92

03. 10. 2010, Recept navštíven: 1719x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Horký sýr z pánve

Horký sýr z pánve

Rozehřejeme teflonovou pánev a nivu a fetu na ni rozdrobíme. Zahříváme a pomalu mícháme. Když se sýry začno...

Zobrazit všechny podobné recepty k Horký sýr z pánve Link-arrow
Thumb.57141

Bramborovo - pivní chléb

Najprv si pripravíme kvások z droždia, vlažnej vody a trocha múky, potom ho vlejeme do múky, pridáme postrú...

Thumb.27382

Chleba

Ingredience vložíme do pekárny a zapneme program Základní, velikost bochníku II, barva kůrky světlá. Po upe...

Thumb.20747

Chlebíčková veka z domácí pekárny

Do nádoby pekárny vlijeme mléko, přidáme změklou Heru, strouhaný brambor, mouku, sůl, cukr a droždí. Zapnem...

Thumb.1210

Vícezrnný domácí chléb

Nejprve si připravíme kvásek: do půl decilitru teplé vody rozdrobíme droždí, zasypeme cukrem a necháme v te...


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

27. 08. 2016, 19:56

Přidat komentář

Facebook komentáře