Hovězí maso dušené se sójou
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 10min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
1176
kalorií
0.0g
cukrů
60.0g
tuků
93.0g
bílkovin
Příprava
Oloupeme a nakrájíme na drobno cibuli, kterou usmažíme na sádle do červena. Přidáme hovězí maso nakrájené na kostky, česnek nakrájený na plátky, zamícháme a přiklopíme pokličkou. Dusíme nejprve bez podlévání až do vydušení na tuk. Potom přidáme oloupané cibulky, gulášové koření a vodou spařené sójové kostky. Podlijeme vodou a dusíme do změknutí masa. Dochutíme solí a pepřem. Podle potřeby a chuti šťávu zahustíme.
JanaB28. 08. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.