Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí maso dušené se sójou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 10min 1h 30min
Nutriční hodnoty
1176 kalorií 0.0g cukrů 60.0g tuků 93.0g bílkovin

Příprava

Oloupeme a nakrájíme na drobno cibuli, kterou usmažíme na sádle do červena. Přidáme hovězí maso nakrájené na kostky, česnek nakrájený na plátky, zamícháme a přiklopíme pokličkou. Dusíme nejprve bez podlévání až do vydušení na tuk. Potom přidáme oloupané cibulky, gulášové koření a vodou spařené sójové kostky. Podlijeme vodou a dusíme do změknutí masa. Dochutíme solí a pepřem. Podle potřeby a chuti šťávu zahustíme.


Přidat na Pinterest
JanaB

28. 08. 2011, Recept navštíven: 1674x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře