Hovězí na česneku

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1h 15min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

1172 kalorií
0.0g cukrů
100.0g tuků
84.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na kostky. Oloupanou a drobně nakrájenou cibuli na oleji usmažíme lehce do růžova v tlakovém hrnci. Přidáme nakrájené maso a pomalu opékáme, dokud se šťáva z masa nevydusí a tuk se neodděluje od šťávy. Přidáme plnotučnou hořčici, sůl a celé stroužky česneku, které se při dušení rozpadnou.
Zamícháme a zalijeme vodou tak, aby bylo maso z větší části ponořené. Hrnec uzavřeme a dusíme asi hodinu - do změknutí masa. Podle toho, kolik potřebujeme šťávy, tolik přilijeme vroucí vodu a zahustíme instantní tmavou jíškou.

přidejte na:
JanaB

29. 08. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyborný recept

15. 11. 2015, 14:12

Chybí obrázek
velmi chutné jedlo

17. 03. 2017, 20:04

Chybí obrázek
dobre pripravene

22. 01. 2018, 20:45

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.