Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí na česneku

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 15min 1h 30min
Nutriční hodnoty
1172 kalorií 0.0g cukrů 100.0g tuků 84.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na kostky. Oloupanou a drobně nakrájenou cibuli na oleji usmažíme lehce do růžova v tlakovém hrnci. Přidáme nakrájené maso a pomalu opékáme, dokud se šťáva z masa nevydusí a tuk se neodděluje od šťávy. Přidáme plnotučnou hořčici, sůl a celé stroužky česneku, které se při dušení rozpadnou.
Zamícháme a zalijeme vodou tak, aby bylo maso z větší části ponořené. Hrnec uzavřeme a dusíme asi hodinu - do změknutí masa. Podle toho, kolik potřebujeme šťávy, tolik přilijeme vroucí vodu a zahustíme instantní tmavou jíškou.


Přidat na Pinterest
JanaB

29. 08. 2011, Recept navštíven: 4753x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

15. 11. 2015, 14:12

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutné jedlo

17. 03. 2017, 20:04

Přidat komentář

Facebook komentáře