Hovězí na česneku
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 15min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
1172
kalorií
0.0g
cukrů
100.0g
tuků
84.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na kostky. Oloupanou a drobně nakrájenou cibuli na oleji usmažíme lehce do růžova v tlakovém hrnci. Přidáme nakrájené maso a pomalu opékáme, dokud se šťáva z masa nevydusí a tuk se neodděluje od šťávy. Přidáme plnotučnou hořčici, sůl a celé stroužky česneku, které se při dušení rozpadnou.
Zamícháme a zalijeme vodou tak, aby bylo maso z větší části ponořené. Hrnec uzavřeme a dusíme asi hodinu - do změknutí masa. Podle toho, kolik potřebujeme šťávy, tolik přilijeme vroucí vodu a zahustíme instantní tmavou jíškou.
29. 08. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.