Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí steak s orestovanými houbami

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
17min 37min
Nutriční hodnoty
1936 kalorií 0.0g cukrů 122.0g tuků 194.0g bílkovin

Příprava

Maso naporcujte na čtyři steaky. Ochuťte solí a čerstvě mletým pepřem. Zastříkněte velmi jemně octem a nechte asi 15 minut odležet. Houby očistěte. Velké překrájejte na menší kousky, malé nechte vcelku. V pánvi rozpalte olej. Dejte na něj steaky a opékejte je 3 minuty z jedné strany. Obraťte je a pečte ještě 3–6 minut, podle toho, jak je chcete mít propečené. Poté je zabalte do alobalu a nechejte odpočívat v teple. V kastrolu rozehřejte máslo. Vsypte na něj houby a duste je asi 5 minut. Osolte a mírně opepřete. Horké houby dochuťte kapkou zbylého octa a ihned podávejte se steakem a majoránkou.


Přidat na Pinterest
Šéfredaktor

26. 10. 2012, Recept navštíven: 1461x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný recept

29. 05. 2016, 18:11

Přidat komentář

Facebook komentáře