Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hrozinkový chlebíček

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1944 kalorií 1.0g cukrů 94.0g tuků 59.0g bílkovin

Příprava

Formu na biskubský chlebíček vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Rozehřejeme máslo a čokoládu nastrouháme na slzičkovém struhadle. Z bílků vyšleháme pevný sníh a po částech do něj zašleháme cukr. Přidáme rozpuštěné prochladlé máslo a vařečkou promícháme. Do těsta lehce zapracujeme mouku, přidáme čokoládu a hrozinky. Těsto vylijeme do připravené formy, povrch uhladíme a dáme péct do předehřáté trouby. Hrozinkový chlebíček pečeme asi 30 minut při 160°C. Upečený a mírně prochladlý chlebíček vyklopíme. Povrch chlebíčku pocukrujeme, nebo polijeme čokoládovou polevou.


Přidat na Pinterest
JanaB

09. 03. 2012, Recept navštíven: 1496x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept, vyskúšané

10. 04. 2016, 12:31

Přidat komentář
Thumb
Zdá se to být rychlý a dobrý recept,vyzkouším synovi ke svátku a dám vědět.

Jarča 11. 03. 2012, 09:16

Facebook komentáře