Hrudka z ryzců s vejci a sýrem
Obtížnost
Čas přípravy
12h 0min
Čas vaření
30min
Celkový čas
12h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
1224
kalorií
3.0g
cukrů
58.0g
tuků
78.0g
bílkovin
Příprava
Do mlieka pridáme 8 rozhabarkovaných vajec a varíme. Po zrazení vajec pridáme huby, pokrajané na drobno, postrúhaný syr, soľ, korenie a citrónovú kôru. Masu dobre premiešame, zabalíme do obrúska, zaťažíme a necháme vychladnúť do druhého dňa. Z bochníka nakrájame plátky, ktoré po obalení múkou a vajcom z oboch strán opražíme na oleji. Podáváme so zeleninovým šalátom.
Tip k receptu
Môžeme konzumovať aj nevypražené, ako príloha k veľkonočnej šunke.
Jozef30. 06. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.