Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hrudka z ryzců s vejci a sýrem

 Hrudka z ryzců s vejci a sýrem
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 12h 0min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 12h 30min , porce

1224 kalorií, 3.0g cukrů, 58.0g tuků, 78.0g bílkovin

Příprava

Do mlieka pridáme 8 rozhabarkovaných vajec a varíme. Po zrazení vajec pridáme huby, pokrajané na drobno, postrúhaný syr, soľ, korenie a citrónovú kôru. Masu dobre premiešame, zabalíme do obrúska, zaťažíme a necháme vychladnúť do druhého dňa. Z bochníka nakrájame plátky, ktoré po obalení múkou a vajcom z oboch strán opražíme na oleji. Podáváme so zeleninovým šalátom.

Bulb Tip k receptu

Môžeme konzumovať aj nevypražené, ako príloha k veľkonočnej šunke.

Jozef

30. 06. 2010, Recept navštíven: 1277x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
 Hrudka z ryzců s vejci a sýrem

Hrudka z ryzců s vejci a sýrem

Do mlieka pridáme 8 rozhabarkovaných vajec a varíme. Po zrazení vajec pridáme huby, pokrajané na drobno, po...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hrudka z ryzců s vejci a sýrem Link-arrow
Thumb.5230

Zeleninová čalamáda

Všechnu zeleninu si načistíme a omyjeme. Nastrouháme si ji nebo nakrájíme na malé kousíčky a vložíme do hrn...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře