Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
 Hrudka z ryzců s vejci a sýrem

Hrudka z ryzců s vejci a sýrem

Obtížnost Čas přípravy
12h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 12h 30min
Nutriční hodnoty
1224 kalorií 3.0g cukrů 58.0g tuků 78.0g bílkovin

Příprava

Do mlieka pridáme 8 rozhabarkovaných vajec a varíme. Po zrazení vajec pridáme huby, pokrajané na drobno, postrúhaný syr, soľ, korenie a citrónovú kôru. Masu dobre premiešame, zabalíme do obrúska, zaťažíme a necháme vychladnúť do druhého dňa. Z bochníka nakrájame plátky, ktoré po obalení múkou a vajcom z oboch strán opražíme na oleji. Podáváme so zeleninovým šalátom.

Bulb Tip k receptu

Môžeme konzumovať aj nevypražené, ako príloha k veľkonočnej šunke.


Jozef

30. 06. 2010, Recept navštíven: 1408x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavá a chutná hrudka

18. 02. 2017, 19:00

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept

07. 03. 2017, 20:04

Přidat komentář

Facebook komentáře