Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Italská pomerančová pěna

Obtížnost Čas přípravy
1h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
5min 1h 35min
Nutriční hodnoty
571 kalorií 0.0g cukrů 11.0g tuků 12.0g bílkovin

Příprava

Pomeranče rozkrojíme a vymačkáme. Do vymačkané pomerančové šťávy přidáme cukr moučku, želatinu a přivedeme k varu. Odstavíme z plamene a za občasného míchání necháme vychladnout. Mezitím cukr krystal a vaječné bílky ušleháme do husté pěny. Postupně důkladně zašleháme vychladnuté pomerančové želé. Vzniklou pomerančovou pěnu dáme před podáváním na 1 hodinu do mrazničky.


Přidat na Pinterest
Milena

17. 07. 2009, Recept navštíven: 2988x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Svetlana
a načo sa táto pena používa?

Svetlana 02. 12. 2009, 18:02

Facebook komentáře