Italská pomerančová pěna

Obtížnost

Čas přípravy

1h 30min
Čas vaření
5min

Celkový čas

1h 35min

Porce


Nutriční hodnoty

571 kalorií
0.0g cukrů
11.0g tuků
12.0g bílkovin


Příprava

Pomeranče rozkrojíme a vymačkáme. Do vymačkané pomerančové šťávy přidáme cukr moučku, želatinu a přivedeme k varu. Odstavíme z plamene a za občasného míchání necháme vychladnout. Mezitím cukr krystal a vaječné bílky ušleháme do husté pěny. Postupně důkladně zašleháme vychladnuté pomerančové želé. Vzniklou pomerančovou pěnu dáme před podáváním na 1 hodinu do mrazničky.

přidejte na:
Chybí obrázek

17. 07. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Chybí obrázek
a načo sa táto pena používa?

Svetlana 02. 12. 2009, 18:02

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.