Italská pomerančová pěna

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 30min
Čas vaření
5min

Celkový čas

1h 35min

Porce


Nutriční hodnoty

571 kalorií
0.0g cukrů
11.0g tuků
12.0g bílkovin


Příprava

Pomeranče rozkrojíme a vymačkáme. Do vymačkané pomerančové šťávy přidáme cukr moučku, želatinu a přivedeme k varu. Odstavíme z plamene a za občasného míchání necháme vychladnout. Mezitím cukr krystal a vaječné bílky ušleháme do husté pěny. Postupně důkladně zašleháme vychladnuté pomerančové želé. Vzniklou pomerančovou pěnu dáme před podáváním na 1 hodinu do mrazničky.

přidejte na:
Milena

17. 07. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
pena dobrá

hanka 21. 10. 2019, 19:46

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo lahodná pena

palino 10. 01. 2020, 16:10

Přidat komentář
Chybějící obrázek
a načo sa táto pena používa?

Svetlana 02. 12. 2009, 18:02