Italská pomerančová pěna
Obtížnost
Čas přípravy
1h 30min
Čas vaření
5min
Celkový čas
1h 35min
Porce
Nutriční hodnoty
571
kalorií
0.0g
cukrů
11.0g
tuků
12.0g
bílkovin
Příprava
Pomeranče rozkrojíme a vymačkáme. Do vymačkané pomerančové šťávy přidáme cukr moučku, želatinu a přivedeme k varu. Odstavíme z plamene a za občasného míchání necháme vychladnout. Mezitím cukr krystal a vaječné bílky ušleháme do husté pěny. Postupně důkladně zašleháme vychladnuté pomerančové želé. Vzniklou pomerančovou pěnu dáme před podáváním na 1 hodinu do mrazničky.
Milena17. 07. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.