Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Italská pomerančová pěna

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 30min , Čas vaření: 5min
Celkový čas: 1h 35min , porce

571 kalorií, 0.0g cukrů, 11.0g tuků, 12.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Pomeranče rozkrojíme a vymačkáme. Do vymačkané pomerančové šťávy přidáme cukr moučku, želatinu a přivedeme k varu. Odstavíme z plamene a za občasného míchání necháme vychladnout. Mezitím cukr krystal a vaječné bílky ušleháme do husté pěny. Postupně důkladně zašleháme vychladnuté pomerančové želé. Vzniklou pomerančovou pěnu dáme před podáváním na 1 hodinu do mrazničky.

Milena

17. 07. 2009, Recept navštíven: 2781x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Italská pomerančová pěna

Italská pomerančová pěna

Pomeranče rozkrojíme a vymačkáme. Do vymačkané pomerančové šťávy přidáme cukr moučku, želatinu a přivedeme ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Italská pomerančová pěna Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Svetlana
a načo sa táto pena používa?

Svetlana 02. 12. 2009, 18:02

Facebook komentáře