Jablečná bublanina
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
1552
kalorií
1.0g
cukrů
71.0g
tuků
47.0g
bílkovin
Příprava
Vejce s cukrem vyšleháme do pěny, potom přidáme olej a mouku s práškem do pečiva. Jablka oloupeme, nakrájíme nebo nastrouháme a vmícháme do těsta. Vlijeme do vymazaného a moukou vysypaného pekáčku. Bublaninu pečeme v předehřáté troubě při teplotě 180 °C zhruba 30 minut dokud nezrůžoví.
Tip k receptu
Můžeme dozdobit šlehačkou.
Jiřulka20. 11. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziBobika 09. 01. 2017, 19:48
© 2024, Railsformers s.r.o.