Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jablečňáky dle Ládi

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 25min , porce

856 kalorií, 0.0g cukrů, 2.0g tuků, 24.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Jablka omyjeme, oloupeme, zbavíme jádřinců a nastrouháme na jemno. Přidáme hrubou mouku a vypracujeme lepivé těsto, ze kterého tvoříme kuličky. Jablečňáky dáme vařit do osolené vody dokud nevyplavou. Před servírováním ozdobíme jogurtem, nastrouhaným perníkem, nebo tím, co kdo má rád.

jarmilauhlirova

24. 03. 2014, Recept navštíven: 1566x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jablečňáky dle Ládi

Jablečňáky dle Ládi

Jablka omyjeme, oloupeme, zbavíme jádřinců a nastrouháme na jemno. Přidáme hrubou mouku a vypracujeme lepiv...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jablečňáky dle Ládi Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná pochúťka

20. 11. 2015, 15:56

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný recept

29. 12. 2015, 17:42

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
napriek jednoduchým surovinám velmi dobre

24. 03. 2016, 19:27

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduche jablčníky a velmi chutne

28. 04. 2016, 19:45

Přidat komentář

Facebook komentáře