Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jablková rýže

Jablková rýže

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
452 kalorií 0.0g cukrů 2.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Jablka oloupeme, nakrájíme na jemné nudličky a udusíme ve vařeném cukru s přidáním šťávy z citronu. Současně uvaříme rýži, zchladíme ji studenou vodou a necháme okapat. Přidáme chladná udušená jablka a přimícháme ušlehanou šlehačku, kterou jsme ušlehali s želatinou.


Evík

02. 04. 2010, Recept navštíven: 1619x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star
chutná jablková ryža

04. 01. 2017, 20:45

Přidat komentář

Facebook komentáře