Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jablková rýže

Jablková rýže
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 35min , porce

452 kalorií, 0.0g cukrů, 2.0g tuků, 8.0g bílkovin

Příprava

Jablka oloupeme, nakrájíme na jemné nudličky a udusíme ve vařeném cukru s přidáním šťávy z citronu. Současně uvaříme rýži, zchladíme ji studenou vodou a necháme okapat. Přidáme chladná udušená jablka a přimícháme ušlehanou šlehačku, kterou jsme ušlehali s želatinou.

Evík

02. 04. 2010, Recept navštíven: 1491x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jablková rýže

Jablková rýže

Jablka oloupeme, nakrájíme na jemné nudličky a udusíme ve vařeném cukru s přidáním šťávy z citronu. Současn...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jablková rýže Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře