Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jadranské topinky

Jadranské topinky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 35min
Nutriční hodnoty
248 kalorií 0.0g cukrů 7.0g tuků 54.0g bílkovin

Příprava

Vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky, na oleji orestujeme, přidáme nakrájenou cibulku, osolíme, opepříme, přidáme hořčici.

Kečup namažeme na topinky (nemusí se - záleži na chuti), posypeme strouhaným sýrem a ozdobíme kapií nebo petrželkou.


kaccka

26. 01. 2010, Recept navštíven: 1760x


Přidat recenzi
Přidat komentář
mrak
To by bylo dobré i s vařenou rýži

mrak 26. 01. 2010, 19:41

Angel 666
Mně se zdá, že by možná bylo lepší přidat ten kečup rovnou do masa, v kombinaci s tou hořčicí by to mohlo být dobré.

Angel 666 26. 01. 2010, 22:16

mrak
Angel,také dobrý nápad

mrak 26. 01. 2010, 22:20

Facebook komentáře