Jáhly jako příloha k masu
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
15min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
744
kalorií
0.0g
cukrů
26.0g
tuků
22.0g
bílkovin
Příprava
Na oleji zvolna orestujeme cibulku dorůžova. Přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu a necháme trošku orestovat. Přisypeme jáhly, které jsem propláchli horkou vodou a restujeme zvolna 5 minut. Přilijeme vývar, přidáme červenou papriku a pod pokličkou dusíme jáhly doměkka.
Podle chuti dosolíme.
Tip k receptu
Podáváme jako přílohu k pečenému masu.
sylver22. 05. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: špetka Vegety bez glutamátu
maruskaji 23. 02. 2013, 22:11
© 2024, Railsformers s.r.o.