Jáhly jako příloha k masu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

5min
Čas vaření
15min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

744 kalorií
0.0g cukrů
26.0g tuků
22.0g bílkovin


Příprava

Na oleji zvolna orestujeme cibulku dorůžova. Přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu a necháme trošku orestovat. Přisypeme jáhly, které jsem propláchli horkou vodou a restujeme zvolna 5 minut. Přilijeme vývar, přidáme červenou papriku a pod pokličkou dusíme jáhly doměkka.
Podle chuti dosolíme.

Tip k receptu

Podáváme jako přílohu k pečenému masu.

přidejte na:
sylver

22. 05. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Jáhly jako přílohu máme u nás všichni v oblibě. Jen přidávám trochu Vegety bez glutamátu. Myslím, že se na jáhly hodně zapomíná a jsou nedoceněné.
Přidané ingredience: špetka Vegety bez glutamátu

maruskaji 23. 02. 2013, 21:11

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrá príloha

majka 25. 07. 2017, 19:47

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Výborné, jen jsem trochu jinak dochutila

silvienavro 01. 06. 2018, 14:32

Přidat komentář