Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jáhly jako příloha k masu

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 20min
Nutriční hodnoty
744 kalorií 0.0g cukrů 26.0g tuků 22.0g bílkovin

Příprava

Na oleji zvolna orestujeme cibulku dorůžova. Přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu a necháme trošku orestovat. Přisypeme jáhly, které jsem propláchli horkou vodou a restujeme zvolna 5 minut. Přilijeme vývar, přidáme červenou papriku a pod pokličkou dusíme jáhly doměkka.
Podle chuti dosolíme.

Bulb Tip k receptu

Podáváme jako přílohu k pečenému masu.


Přidat na Pinterest
sylver

22. 05. 2010, Recept navštíven: 6229x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Jáhly jako přílohu máme u nás všichni v oblibě. Jen přidávám trochu Vegety bez glutamátu. Myslím, že se na jáhly hodně zapomíná a jsou nedoceněné.
Přidané ingredience: špetka Vegety bez glutamátu

23. 02. 2013, 21:11

Přidat komentář

Facebook komentáře