Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jáhly jako příloha k masu

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 20min , porce

744 kalorií, 0.0g cukrů, 26.0g tuků, 22.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Na oleji zvolna orestujeme cibulku dorůžova. Přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu a necháme trošku orestovat. Přisypeme jáhly, které jsem propláchli horkou vodou a restujeme zvolna 5 minut. Přilijeme vývar, přidáme červenou papriku a pod pokličkou dusíme jáhly doměkka.
Podle chuti dosolíme.

Bulb Tip k receptu

Podáváme jako přílohu k pečenému masu.

sylver

22. 05. 2010, Recept navštíven: 5581x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jáhly jako příloha k masu

Jáhly jako příloha k masu

Na oleji zvolna orestujeme cibulku dorůžova. Přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu a necháme tro...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jáhly jako příloha k masu Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Jáhly jako přílohu máme u nás všichni v oblibě. Jen přidávám trochu Vegety bez glutamátu. Myslím, že se na jáhly hodně zapomíná a jsou nedoceněné.
Přidané ingredience: špetka Vegety bez glutamátu

23. 02. 2013, 21:11

Přidat komentář

Facebook komentáře