Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Janovského pečínka

Janovského pečínka

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 55min
Nutriční hodnoty
2464 kalorií 1.0g cukrů 223.0g tuků 100.0g bílkovin

Příprava

Pečienku, vajcia, olej a smotanu na šľahanie dáme do mixéru a rozmixujeme na hladkú kašu. Osolíme a dochutíme troškou vegety. Pekáč vymastíme maslom alebo olejom a posypeme trochou strúhanky. Zmes vylejeme na pekáč alebo do misy z jánskeho skla a dáme piecť do trúby na 150-170 stupňov na 30- 40 minút. Po dopečení to hneď vyklopíme ešte horúce na tanier. Hotové jedlo podávame buď za tepla so zemiakovou kašou alebo za studena ho rozotrieme na chleba.


lucia šenkýřová

12. 08. 2010, Recept navštíven: 1460x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná , dobrá pečínka

16. 09. 2016, 12:02

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné

19. 09. 2016, 18:05

Přidat komentář

Facebook komentáře