Játrová polévková zavářka
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
5min
Celkový čas
10min
Porce
Nutriční hodnoty
828
kalorií
0.0g
cukrů
19.0g
tuků
73.0g
bílkovin
Příprava
Hovězí nebo vepřová játra pomeleme i s oloupaným česnekem. Přidáme vejce, sůl, pepř, majoránku a po promíchání polohrubou mouku. Játrovou směs dáme na síto s většími otvory (na halušky) a necháme pomalu prokapat do vařícího vývaru. Můžeme použít i vývar z bujónové kostky. Zavářku vaříme 5 - 8 minut.
JanaB08. 08. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: mletý zázvor,muškátový květ,máslo
planeta 10. 11. 2014, 08:05
© 2024, Railsformers s.r.o.