Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Játrová polévková zavářka

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
5min 10min
Nutriční hodnoty
828 kalorií 0.0g cukrů 19.0g tuků 73.0g bílkovin

Příprava

Hovězí nebo vepřová játra pomeleme i s oloupaným česnekem. Přidáme vejce, sůl, pepř, majoránku a po promíchání polohrubou mouku. Játrovou směs dáme na síto s většími otvory (na halušky) a necháme pomalu prokapat do vařícího vývaru. Můžeme použít i vývar z bujónové kostky. Zavářku vaříme 5 - 8 minut.


Přidat na Pinterest
JanaB

08. 08. 2011, Recept navštíven: 3120x

Podobné recepty


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
játrové kuličky také dělávám a přidávám ještě špetku mletého zázvoru,muškátového květu a trochu másla
Přidané ingredience: mletý zázvor,muškátový květ,máslo

10. 11. 2014, 07:05

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept, vyskúšam

05. 12. 2016, 22:12

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobré

23. 12. 2016, 20:35

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá zavarka do polievky

13. 01. 2017, 19:38

palino
Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané, dobré guličky

06. 03. 2017, 20:39

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
do polievky výborné

27. 03. 2017, 09:57

Přidat komentář

Facebook komentáře