Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Játrový chlebíček

Játrový chlebíček

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1320 kalorií 0.0g cukrů 79.0g tuků 107.0g bílkovin

Příprava

Játra umeleme na masovém strojku, přidáme nadrobno nakrájenou slaninu, dva žloutky, nakrájenou cibuli, 1 lžíci másla, sardelovou pastu a podle potřeby strouhanky. Nakonec vmícháme pevný sníh z bílků. Těstem naplníme máslem vymazanou a strouhankou vysypanou formu na biskupský chlebíček a upečeme v troubě. Podáváme teplé i studené.


Evík

05. 11. 2012, Recept navštíven: 962x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře