Játrový chlebíček

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1320 kalorií
0.0g cukrů
79.0g tuků
107.0g bílkovin


Příprava

Játra umeleme na masovém strojku, přidáme nadrobno nakrájenou slaninu, dva žloutky, nakrájenou cibuli, 1 lžíci másla, sardelovou pastu a podle potřeby strouhanky. Nakonec vmícháme pevný sníh z bílků. Těstem naplníme máslem vymazanou a strouhankou vysypanou formu na biskupský chlebíček a upečeme v troubě. Podáváme teplé i studené.

přidejte na:
Chybí obrázek

05. 11. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.