Kynutý skořicovo - cukrový chlebíček

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

2h 0min
Čas vaření
40min

Celkový čas

2h 40min

Porce


Nutriční hodnoty

2720 kalorií
0.0g cukrů
105.0g tuků
48.0g bílkovin


Příprava

Do nádoby pekárny vložíme suroviny na těsto v uvedeném pořadí a zapneme program na těsto.
Po ukončení programu vykynuté těsto rozválíme na velký obdélník a potřeme rozpuštěným máslem. Hustě posypeme krystalovým cukrem a skořicí. Obdélník těsta nakrájíme na pásy široké jako forma na chlebíček a naskládáme je na sebe. Pak pásky nakrájíme na kousky vysoké jako je forma a vkládáme nastojato do formy vyložené pečícím papírem. Necháme ještě asi 20 minut kynout a pak pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 35 - 40 minut dozlatova. Pečený chlebíček necháme ve formě vychladnout a pak teprve opatrně vyklopíme. Podáváme tak, že odlupujeme jednotlivé pečené plátky těsta.

přidejte na:
Angel 666

20. 08. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
zaujímava chuť
Svetlana 21. 09. 2015, 11:42
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyzerá to velmi pekne
dušanka 20. 01. 2016, 12:20
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chystám sa vyskúšať
majka 22. 03. 2016, 21:34
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrý recept
hanka 01. 04. 2016, 17:23
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrá pochuťka
palino 14. 11. 2019, 22:34