Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Játrový knedlík s hlívou

Játrový knedlík s hlívou

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
2030 kalorií 1.0g cukrů 64.0g tuků 155.0g bílkovin

Příprava

K pokrájeným rohlíkům přidáme kuřecí játra, šunkový salám, na kousky nakrájenou hlívu, vejce, olej, prolisovaný česnek a ochutíme solí, pepřem, grilovacím kořením a majoránkou. Vše lehce promícháme a směsí naplníme salámové fólie, které na koncích pevně uzavřeme potravinářským provázkem. V osolené vodě vaříme cca 30 min. Uvařený knedlík vyjmeme z fólie, nakrájíme na plátky a podáváme se zelím. Lze podávat i studený s pažitkou a zeleninovou oblohou.


07. 07. 2010, Recept navštíven: 1765x

Podobné recepty


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný knedlík

26. 12. 2016, 19:55

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to chuťovo vyborný knedlík

31. 01. 2017, 20:28

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
oplatí sa vyskúšať

12. 03. 2017, 16:43

Přidat komentář
Jozef
Tento recept musím čím skôr vyskúšať.Ďakujem za inšpiráciu.Akurát som sa vrátil s hub.Jozef.

Jozef 07. 07. 2010, 11:54

Thumb
Nebudeš litovat.

07. 07. 2010, 12:38

Facebook komentáře