Játrový knedlík s hlívou
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
2030
kalorií
1.0g
cukrů
64.0g
tuků
155.0g
bílkovin
Příprava
K pokrájeným rohlíkům přidáme kuřecí játra, šunkový salám, na kousky nakrájenou hlívu, vejce, olej, prolisovaný česnek a ochutíme solí, pepřem, grilovacím kořením a majoránkou. Vše lehce promícháme a směsí naplníme salámové fólie, které na koncích pevně uzavřeme potravinářským provázkem. V osolené vodě vaříme cca 30 min. Uvařený knedlík vyjmeme z fólie, nakrájíme na plátky a podáváme se zelím. Lze podávat i studený s pažitkou a zeleninovou oblohou.
07. 07. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.