Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jehněčí závitky

Jehněčí závitky
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 55min
Celkový čas: 1h 15min , porce

584 kalorií, 0.0g cukrů, 49.0g tuků, 20.0g bílkovin

Příprava

Cibuli očistíme a nať nakrájíme na proužky, česnek oloupeme a utřeme, brambory oloupeme a nakrájíme na silnější plátky (asi 1cm), slaninu nakrájíme na proužky. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky, které lehce naklepeme, osolíme, opepříme a na takto připravené plátky položíme plátky anglické slaniny, proužky natě z cibule a potřeme utřeným česnekem, navrch položíme plátky brambor, malinko osolíme a zavineme a spíchneme párátkem, aby se nerozvinul. Na pánvi rozehřejeme olej a zavinuté plátky na něm osmahneme krátce po obou stranách. Potom dáme zbylou mladou cibuli, kterou jsme mezitím nadrobno nakrájeli a přidáme zbylý česnek. Pečeme při 180°C dokud není maso měkké a občas dle potřeby podléváme. Když je maso téměř měkké, nalijeme na ně bílý jogurt a dopečeme.

04. 07. 2011, Recept navštíven: 1436x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jehněčí závitky

Jehněčí závitky

Cibuli očistíme a nať nakrájíme na proužky, česnek oloupeme a utřeme, brambory oloupeme a nakrájíme na siln...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jehněčí závitky Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Občas děláváme, když se podaří koupit kvalitní jehněčí. Přidávám jen špetku chilli a špetku Vegety bez glutamátu. Jinak to nemá chybu.
Přidané ingredience: Špetka chilli, Vegeta bez glutamátu

03. 03. 2013, 13:24

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný recept

11. 08. 2016, 21:25

Přidat komentář
hanka
chilli v recepte velmi pomože

hanka 12. 08. 2016, 19:36

Facebook komentáře