Jehněčí závitky
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Cibuli očistíme a nať nakrájíme na proužky, česnek oloupeme a utřeme, brambory oloupeme a nakrájíme na silnější plátky (asi 1cm), slaninu nakrájíme na proužky. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky, které lehce naklepeme, osolíme, opepříme a na takto připravené plátky položíme plátky anglické slaniny, proužky natě z cibule a potřeme utřeným česnekem, navrch položíme plátky brambor, malinko osolíme a zavineme a spíchneme párátkem, aby se nerozvinul. Na pánvi rozehřejeme olej a zavinuté plátky na něm osmahneme krátce po obou stranách. Potom dáme zbylou mladou cibuli, kterou jsme mezitím nadrobno nakrájeli a přidáme zbylý česnek. Pečeme při 180°C dokud není maso měkké a občas dle potřeby podléváme. Když je maso téměř měkké, nalijeme na ně bílý jogurt a dopečeme.
04. 07. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: Špetka chilli, Vegeta bez glutamátu
maruskaji 03. 03. 2013, 14:24