Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jehněčí závitky

Jehněčí závitky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
55min 1h 15min
Nutriční hodnoty
584 kalorií 0.0g cukrů 49.0g tuků 20.0g bílkovin

Příprava

Cibuli očistíme a nať nakrájíme na proužky, česnek oloupeme a utřeme, brambory oloupeme a nakrájíme na silnější plátky (asi 1cm), slaninu nakrájíme na proužky. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky, které lehce naklepeme, osolíme, opepříme a na takto připravené plátky položíme plátky anglické slaniny, proužky natě z cibule a potřeme utřeným česnekem, navrch položíme plátky brambor, malinko osolíme a zavineme a spíchneme párátkem, aby se nerozvinul. Na pánvi rozehřejeme olej a zavinuté plátky na něm osmahneme krátce po obou stranách. Potom dáme zbylou mladou cibuli, kterou jsme mezitím nadrobno nakrájeli a přidáme zbylý česnek. Pečeme při 180°C dokud není maso měkké a občas dle potřeby podléváme. Když je maso téměř měkké, nalijeme na ně bílý jogurt a dopečeme.


04. 07. 2011, Recept navštíven: 1546x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Občas děláváme, když se podaří koupit kvalitní jehněčí. Přidávám jen špetku chilli a špetku Vegety bez glutamátu. Jinak to nemá chybu.
Přidané ingredience: Špetka chilli, Vegeta bez glutamátu

03. 03. 2013, 13:24

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný recept

11. 08. 2016, 21:25

Přidat komentář
hanka
chilli v recepte velmi pomože

hanka 12. 08. 2016, 19:36

Facebook komentáře