Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Káhirské rizoto

Káhirské rizoto
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 0min , porce

1948 kalorií, 1.0g cukrů, 103.0g tuků, 132.0g bílkovin

Příprava

Cibuli nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozehřejeme máslo a na něm osmahneme cibuli dozlatova. Poté k cibuli přidáme maso, osolíme, opepříme a chvíli opékáme. Šálek rýže promyjeme horkou vodou a dáme do kastrolu, zalijeme 2 šálky horké vody a osolíme. Vaříme cca 10 minut doměkka. Poté rýži přidáme k masu, promícháme a krátce zapečeme. Podáváme posypané strouhaným sýrem a obložené rajčaty.

Evík

18. 09. 2012, Recept navštíven: 1136x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Káhirské rizoto

Káhirské rizoto

Cibuli nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozehřejeme máslo a na něm osmahneme cibuli dozlatova. Poté k cibuli př...

Zobrazit všechny podobné recepty k Káhirské rizoto Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Thumb
Milá paní Evíku, nezlobte se, ale připadáte mi spíš jako zlatokopka, než jako kuchařka. Vzít si k ruce kuchařskou knihu a začít opisovat jeden recept za druhým jen kvůli zlaťákům, to by asi uměl každý, ale ne každý na to má žaludek. U Vás kvantita začíná převažovat nad kvalitou, aspoň si to, co vkládáte někdy zkontrolujte a vyvarujete se hrubek...např. rozehřejeme a ne rozehřejem, 2 šálky a ne šálkami. Mimochodem, pochybuju, že jste někdy vařila takové hrůzy, jaké někdy vkládáte... prosím, zamyslete se nad sebou... díky! Kuchařka

Kuchařka 19. 09. 2012, 19:20

Evík
To že se někdy překlepnu mi nepřijde tak hrozné. Pokud vám to vadí, prostě moje recepty ignorujte. A pokud vím, žádné hrůzy nekládám.

Evík 19. 09. 2012, 20:52

Šéfredaktor
Také se přikláním k prvnímu názoru. Kopírovat recepty z kuchařky umí kdokoli. Docela mě mrzí, že přidáváte recepty bez fotek, které navíc (si myslím) nemáte osobně odzkoušené. Za den je zde sice povoleno přidat max. deset receptů, ale proč je přidávat za každou cenu? :(

Šéfredaktor 20. 09. 2012, 07:41

Ajaja
Napřed mě zaujal název - "Káhirské"... ALe probůh, co je na tom káhirského ? Snad jen oslí můstek přes rýži. Egyptskou kuchyni znám, takže když "Káhirské", tak bych čekala prvky z této kuchyně... nic... A strouhaný sýr? Ten sice patří do rizota, ale ne do "Káhiry"

Ajaja 22. 09. 2012, 20:46

Facebook komentáře