Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kalamajka

Kalamajka
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 15min , porce

488 kalorií, 0.0g cukrů, 37.0g tuků, 5.0g bílkovin

Příprava

Z tuku a mouky připravíme zcela světlou jíšku, zalijeme ji mlékem, rozmícháme, povaříme a osolíme dle chuti.

Bulb Tip k receptu

Táta si do polévky přidával uvařené nudličky, ale nám víc chutná s osmaženými kostičkami chleba. Naprosto jednoduché...

tepito

24. 02. 2011, Recept navštíven: 1340x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kalamajka

Kalamajka

Z tuku a mouky připravíme zcela světlou jíšku, zalijeme ji mlékem, rozmícháme, povaříme a osolíme dle chuti.

Zobrazit všechny podobné recepty k Kalamajka Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře