Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kalamáry s česnekovou zálivkou

Kalamáry s česnekovou zálivkou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 35min
Nutriční hodnoty
424 kalorií 0.0g cukrů 10.0g tuků 69.0g bílkovin

Příprava

Mořské plody důkladně opereme ve vlažné vodě, vyjmeme z tělíčka průhlednou kost. Na takto očištěné kalamáry vymačkáme šťávu z citrónu a opečeme na rozpálené pánvi nebo na grilu, dokud nejsou hotové (cca 10 minut). Poté je nasolíme.
Zálivku připravíme z česneku utřeného se solí, který pořádně rozmícháme ve 100 ml olivového oleje spolu s jemně nasekanou petrželovou natí. Poléváme hotové kalamity a zdobíme kousky citrónu.


Zuzana Mellenová

03. 06. 2009, Recept navštíven: 5818x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zalievka je vyborná

27. 04. 2016, 11:23

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne

04. 05. 2016, 10:29

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chystám sa vyskúšať

06. 09. 2016, 13:57

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

09. 09. 2016, 12:35

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star
tak toto niekedy vyskúšam

23. 02. 2017, 20:39

Přidat komentář

Facebook komentáře