Kapr smažený ve vinném těstíčku
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
524
kalorií
2.0g
cukrů
18.0g
tuků
22.0g
bílkovin
Příprava
Bílé víno rozšleháme s vejci, lžičkou oleje, a špetkou soli. Přidáme hladkou mouku a vypracujeme těstíčko.
Plátky kapra omyjeme a jednotlivě namáčíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném tuku po obou stranách.
Tip k receptu
Podáváme s bramborovým salátem či s bramborovou kaší a ozdobíme plátkem citrónu.
planeta12. 05. 2014
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
majka 11. 10. 2015, 18:15

Přidané ingredience: mrkev
planeta 14. 12. 2015, 17:46

palino 11. 02. 2016, 11:01

dušanka 31. 03. 2016, 10:34

Svetlana 23. 05. 2016, 09:47

katka16031 01. 11. 2019, 19:41
© 2021, Railsformers, s.r.o.