Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kapr smažený ve vinném těstíčku

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
524 kalorií 2.0g cukrů 18.0g tuků 22.0g bílkovin

Příprava

Bílé víno rozšleháme s vejci, lžičkou oleje, a špetkou soli. Přidáme hladkou mouku a vypracujeme těstíčko.
Plátky kapra omyjeme a jednotlivě namáčíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném tuku po obou stranách.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s bramborovým salátem či s bramborovou kaší a ozdobíme plátkem citrónu.


Přidat na Pinterest
planeta

12. 05. 2014, Recept navštíven: 2350x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskusam vinove cestíčko

11. 10. 2015, 18:15

planeta
Restaurant_star
do oleje bych přidala kousek mrkve, aby se omastek tolik nepřipaloval
Přidané ingredience: mrkev

14. 12. 2015, 17:46

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra rada s mrkvou

11. 02. 2016, 11:01

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvelý recept

31. 03. 2016, 10:34

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané, dobre

23. 05. 2016, 09:47

Přidat komentář

Facebook komentáře