Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kapr smažený ve vinném těstíčku

Kapr smažený ve vinném těstíčku
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

524 kalorií, 2.0g cukrů, 18.0g tuků, 22.0g bílkovin

Příprava

Bílé víno rozšleháme s vejci, lžičkou oleje, a špetkou soli. Přidáme hladkou mouku a vypracujeme těstíčko.
Plátky kapra omyjeme a jednotlivě namáčíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném tuku po obou stranách.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s bramborovým salátem či s bramborovou kaší a ozdobíme plátkem citrónu.

planeta

12. 05. 2014, Recept navštíven: 2009x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kapr smažený ve vinném těstíčku

Kapr smažený ve vinném těstíčku

Bílé víno rozšleháme s vejci, lžičkou oleje, a špetkou soli. Přidáme hladkou mouku a vypracujeme těstíčko. ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kapr smažený ve vinném těstíčku Link-arrow
Thumb.1803

Recept na bramborový salát

Brambory, očistíme a dáme vařit ve slupce na 20-30 minut do měkka. Poté brambory scedíme, oloupeme a nakráj...

Thumb

Smetanová bramborová kaše

Brambory dobře omyjeme a pomalu vaříme v trošce vody asi 40 minut. Zchladíme, oloupeme a pomačkáme na kaši....


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskusam vinove cestíčko

11. 10. 2015, 18:15

planeta
Restaurant_star
do oleje bych přidala kousek mrkve, aby se omastek tolik nepřipaloval
Přidané ingredience: mrkev

14. 12. 2015, 17:46

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra rada s mrkvou

11. 02. 2016, 11:01

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvelý recept

31. 03. 2016, 10:34

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané, dobre

23. 05. 2016, 09:47

Přidat komentář

Facebook komentáře