Kapr smažený ve vinném těstíčku

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

524 kalorií
2.0g cukrů
18.0g tuků
22.0g bílkovin


Příprava

Bílé víno rozšleháme s vejci, lžičkou oleje, a špetkou soli. Přidáme hladkou mouku a vypracujeme těstíčko.
Plátky kapra omyjeme a jednotlivě namáčíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném tuku po obou stranách.

Tip k receptu

Podáváme s bramborovým salátem či s bramborovou kaší a ozdobíme plátkem citrónu.

přidejte na:
Chybí obrázek

12. 05. 2014

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyskusam vinove cestíčko

11. 10. 2015, 18:15

Chybí obrázek
do oleje bych přidala kousek mrkve, aby se omastek tolik nepřipaloval
Přidané ingredience: mrkev

14. 12. 2015, 17:46

Chybí obrázek
dobra rada s mrkvou

11. 02. 2016, 11:01

Chybí obrázek
skvelý recept

31. 03. 2016, 10:34

Chybí obrázek
vyskúšané, dobre

23. 05. 2016, 09:47

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.