Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Karamelový salám

Karamelový salám

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
8 kalorií 0.0g cukrů 1.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

V hrnku na mléko rozpustíme máslo a karamel, nasypeme burizóny a zamícháme. Rozložíme si alobal, vložíme karamel s burizóny a vytvoříme váleček. Poté vložíme do mrazáku a necháme ztuhnout.


veka

10. 11. 2009, Recept navštíven: 3077x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduchý a dobrý recept

09. 02. 2017, 21:49

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
oblúbene najmä u detí

10. 03. 2017, 18:36

Přidat komentář
Angel 666
Můžu se zeptat? Máte recept vyzkoušený? Zajímalo by mě, jaký je hotový ztuhlý salámek- je hodně tuhý nebo je spíše měkčí, tím máslem? Děkuju za odpověď :o).

Angel 666 10. 11. 2009, 09:51

veka
Ano, recept mám vyzkoušený. Salám je ztuhlý, musí se nechat chvíli při pokojové teplotě a potom lze nakrájet na tenké plátky.

veka 10. 11. 2009, 09:57

veka
Určitě doporučiji. Je to velmi jednoduchý a rychlý recept. Tak ať se povede

veka 11. 11. 2009, 07:09

Facebook komentáře