Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Karamelový salám

Karamelový salám
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 0min , porce

8 kalorií, 0.0g cukrů, 1.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

V hrnku na mléko rozpustíme máslo a karamel, nasypeme burizóny a zamícháme. Rozložíme si alobal, vložíme karamel s burizóny a vytvoříme váleček. Poté vložíme do mrazáku a necháme ztuhnout.

veka

10. 11. 2009, Recept navštíven: 2828x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Karamelový krém

Karamelový krém

Krupicový cukr rozpustíme na mírném plameni. Polovinu necháme ztuhnout. Do druhé poloviny přilijeme mléko a...

Karamelový salám

Karamelový salám

V hrnku na mléko rozpustíme máslo a karamel, nasypeme burizóny a zamícháme. Rozložíme si alobal, vložíme ka...

Karamelový koňak

Karamelový koňak

Kondenzované mléko necháme karamelizovat ve vodní lázni tak, aby bylo zakryté vodou a vaříme 1 hodinu. Po v...

Karamelový dort s jahodami

Karamelový dort s jahodami

Karamel si připravíme den předem. Cukr (100 g) utavíme na karamel, vlijeme do něj horkou smetanu. Krátce ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Karamelový salám Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Angel 666
Můžu se zeptat? Máte recept vyzkoušený? Zajímalo by mě, jaký je hotový ztuhlý salámek- je hodně tuhý nebo je spíše měkčí, tím máslem? Děkuju za odpověď :o).

Angel 666 10. 11. 2009, 09:51

veka
Ano, recept mám vyzkoušený. Salám je ztuhlý, musí se nechat chvíli při pokojové teplotě a potom lze nakrájet na tenké plátky.

veka 10. 11. 2009, 09:57

veka
Určitě doporučiji. Je to velmi jednoduchý a rychlý recept. Tak ať se povede

veka 11. 11. 2009, 07:09

Facebook komentáře