Karotka s koriandrem
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
5min
Celkový čas
10min
Porce
Nutriční hodnoty
396
kalorií
15.0g
cukrů
20.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Karotky nakrájíme diagonálně na 2 cm dlouhé kousky. Povaříme je 5 minut, poté osušíme.
Smícháme olivový olej, nasekaný koriandr a šťávu z citrónu a zastříkneme tím karotky.
Osolíme, opepříme.
Tip k receptu
Hodí se jako příloha k pečenému masu – jehněčímu, kuřecímu nebo k rybímu. Jedna porce se skládá: 493 kJ, 1 g bílkovin, 10 g sacharidů, 9 g tuku, 3 g vlákniny.
sonizna11. 01. 2016
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.