Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kmínový sýr

Obtížnost Čas přípravy
4dní 0h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 4dní 0h 35min
Nutriční hodnoty
1652 kalorií 0.0g cukrů 152.0g tuků 61.0g bílkovin

Příprava

Tvaroh napěchujeme do vysoké nádoby a necháme na teplém místě zkysat. Pak jej utřeme s máslem, solí a kmínem a na mírném ohni za stálého míchání přivedeme k varu. Sýr odstavíme, nalijeme na misku a necháme vychladnout.

Bulb Tip k receptu

Podáváme k pivu, nejlépe s tmavým pečivem.


Přidat na Pinterest
notburga

20. 06. 2010, Recept navštíven: 2142x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře