Kmínový sýr

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

4dní 0h 0min
Čas vaření
35min

Celkový čas

4dní 0h 35min

Porce


Nutriční hodnoty

1652 kalorií
0.0g cukrů
152.0g tuků
61.0g bílkovin


Příprava

Tvaroh napěchujeme do vysoké nádoby a necháme na teplém místě zkysat. Pak jej utřeme s máslem, solí a kmínem a na mírném ohni za stálého míchání přivedeme k varu. Sýr odstavíme, nalijeme na misku a necháme vychladnout.

Tip k receptu

Podáváme k pivu, nejlépe s tmavým pečivem.

přidejte na:
notburga

21. 06. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrá syrová pochuťka
katka16031 07. 08. 2017, 22:05
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
kmínový syr je vyborný
hanka 15. 08. 2017, 21:51
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
syr chutí velmi dobre
palino 13. 01. 2018, 22:36
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšam
dušanka 17. 04. 2019, 21:21