Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Knedlíky z rohlíků vařené v sáčku

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 1h 0min , porce

2472 kalorií, 0.0g cukrů, 24.0g tuků, 81.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Starší rohlíky nakrájíme na kostky a necháme do druhého dne oschnout. Dáme je do mísy, zalijeme horkým osoleným mlékem a necháme chvíli odstát. Promícháme a přidáme rozšlehaná vejce. Mouku promícháme s kypřícím práškem a po částech opatrně zapracujeme do rohlíků. Rohy v dolní části u mikroténových sáčků svážeme nití a vypláchneme je studenou vodou. Těsto rozdělíme na polovinu a lžící naplníme sáčky, které svážeme. Rukama těsto vytvarujeme do tvaru knedlíků a sáčky vložíme do vařící vody. Pod pokličkou vaříme asi 35 minut. Z uvařených knedlíků odstraníme mikroténový sáček a nožem je nakrájíme na plátky.

JanaB

13. 08. 2012, Recept navštíven: 1826x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Houskové knedlíky z domácí pekárny

Houskové knedlíky z domácí pekárny

Přísady vložíme do pekárny a zapneme program PŘÍPRAVA (těsto se jen vymíchá a nakyne) Po vykynutí utvoříme...

Ovocné knedlíky z domácí pekárny

Ovocné knedlíky z domácí pekárny

Vše vložíme do pekárny a zapneme program PŘÍPRAVA (hnětení a kynutí těsta). Po vykynutí vložíme těsto do mí...

Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Oloupané brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme vejce, sůl a máslo. Pomocí hrubé mouky vypracuje...

Knedlíky z krupicového těsta

Knedlíky z krupicového těsta

Mléko osolíme a osladíme přidáme krupici a uvaříme hustou kaši. Až vychladne, přidáme vejce a tolik mouky, ...

Knedlíky z rohlíků

Knedlíky z rohlíků

Rohlík z předešlého dne nakrájíme na kostičky. Brambor oškrábeme a rozmixujeme na kaši. Obojí dáme do mísy ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Knedlíky z rohlíků vařené v sáčku Link-arrow

Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Podobné knedlíky děláme a jsou moc dobré, hlavně dobrý způsob co lze udělat, když zbyde hodně rohlíků.

03. 10. 2012, 20:51

Přidat komentář

Facebook komentáře