Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Koňaková omáčka k fondue nebo grilování

Koňaková omáčka k fondue nebo grilování
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 10min , porce

696 kalorií, 3.0g cukrů, 75.0g tuků, 1.0g bílkovin

Příprava

Majonézu (nejlepší je domácí), koňak, vanilkovou esenci a cukr utřeme dohladka. Nepoužíváme ruční šlehač. Hotovou omáčku necháme dobře vychladit.

Bulb Tip k receptu

Doporučuji fajnšmejkrům k sýrovému fondue nebo k hermelínu na grilu. Omáčku necháme vychladit i před použitím ve fondue, chutě i aroma se totiž krásně propojí. Ke grilování podáváme spíše za pokojové teploty.

notburga

18. 12. 2011, Recept navštíven: 1772x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Koňaková omáčka k fondue nebo grilování

Koňaková omáčka k fondue nebo grilování

Majonézu (nejlepší je domácí), koňak, vanilkovou esenci a cukr utřeme dohladka. Nepoužíváme ruční šlehač. H...

Zobrazit všechny podobné recepty k Koňaková omáčka k fondue nebo grilování Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
omáčkaa je výborná

10. 05. 2016, 15:18

Přidat komentář

Facebook komentáře