Koňaková omáčka k fondue nebo grilování

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
0min

Celkový čas

10min

Porce


Nutriční hodnoty

696 kalorií
3.0g cukrů
75.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Majonézu (nejlepší je domácí), koňak, vanilkovou esenci a cukr utřeme dohladka. Nepoužíváme ruční šlehač. Hotovou omáčku necháme dobře vychladit.

Tip k receptu

Doporučuji fajnšmejkrům k sýrovému fondue nebo k hermelínu na grilu. Omáčku necháme vychladit i před použitím ve fondue, chutě i aroma se totiž krásně propojí. Ke grilování podáváme spíše za pokojové teploty.

přidejte na:
notburga

18. 12. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
majka
omáčkaa je výborná

10. 05. 2016, 15:18

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.