Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Koňaková omáčka k fondue nebo grilování

Koňaková omáčka k fondue nebo grilování

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 10min
Nutriční hodnoty
696 kalorií 3.0g cukrů 75.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Majonézu (nejlepší je domácí), koňak, vanilkovou esenci a cukr utřeme dohladka. Nepoužíváme ruční šlehač. Hotovou omáčku necháme dobře vychladit.

Bulb Tip k receptu

Doporučuji fajnšmejkrům k sýrovému fondue nebo k hermelínu na grilu. Omáčku necháme vychladit i před použitím ve fondue, chutě i aroma se totiž krásně propojí. Ke grilování podáváme spíše za pokojové teploty.


notburga

18. 12. 2011, Recept navštíven: 1873x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
omáčkaa je výborná

10. 05. 2016, 15:18

Přidat komentář

Facebook komentáře