Koňaková omáčka k fondue nebo grilování
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
0min
Celkový čas
10min
Porce
Nutriční hodnoty
696
kalorií
3.0g
cukrů
75.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Majonézu (nejlepší je domácí), koňak, vanilkovou esenci a cukr utřeme dohladka. Nepoužíváme ruční šlehač. Hotovou omáčku necháme dobře vychladit.
Tip k receptu
Doporučuji fajnšmejkrům k sýrovému fondue nebo k hermelínu na grilu. Omáčku necháme vychladit i před použitím ve fondue, chutě i aroma se totiž krásně propojí. Ke grilování podáváme spíše za pokojové teploty.
notburga18. 12. 2011
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.