Kotlety zapečené se šlehačkou
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
2036
kalorií
0.0g
cukrů
144.0g
tuků
25.0g
bílkovin
Příprava
Brambory očistíme a nakrájíme na asi 1cm silné plátky. Zapékací plech vymažeme máslem, poklademe plátky brambor a rozprostřeme na kolečka nakrájený pór, osolíme. Kotlety nařízneme na okraji, naklepeme, osolíme, okořeníme a položíme na brambory a pór. Přelijeme šlehačkou a dáme do rozehřáté trouby zapéci. Asi po 40 min. se šlehačka vypeče a brambory i kotlety zčervenají.
kaccka17. 11. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.