Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kotlety zapečené se šlehačkou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
2036 kalorií 0.0g cukrů 144.0g tuků 25.0g bílkovin

Příprava

Brambory očistíme a nakrájíme na asi 1cm silné plátky. Zapékací plech vymažeme máslem, poklademe plátky brambor a rozprostřeme na kolečka nakrájený pór, osolíme. Kotlety nařízneme na okraji, naklepeme, osolíme, okořeníme a položíme na brambory a pór. Přelijeme šlehačkou a dáme do rozehřáté trouby zapéci. Asi po 40 min. se šlehačka vypeče a brambory i kotlety zčervenají.


Přidat na Pinterest
kaccka

17. 11. 2009, Recept navštíven: 9445x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahodné, chutné dobré kotlety

02. 03. 2017, 09:16

Přidat komentář
Angel 666
Tohle jídlo je u nás oblíbené, jen nvíc na brambory přidávám ještě velkou cibuli, nakrájenou na půlkolečka. Dnes jsme měli k obědu, tak můžu přidat fotky.

Angel 666 09. 02. 2010, 13:18

veerac
Také to dělám, jen používám různé koření, kterým okořením maso a pak teprve naklepu.

veerac 12. 03. 2010, 11:57

Thumb
Dnes jsem dělal na oběd a je to výborné.

mires 02. 04. 2016, 14:05

Facebook komentáře