Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kotlety zapečené se sýrem

Kotlety zapečené se sýrem
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

0 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Kotlety lehce naklepeme, mírně opepříme a na rozpálené pánvi prudce opečeme po obou stranách. Potom na každou kotletu položíme kolečko syrového jablka a plátek tvrdého sýra. Poprášíme sladkou paprikou a pod pokličkou zapékáme až se sýr roztaví.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s vařenými brambory a tatarskou omáčkou.

heladon

24. 03. 2010, Recept navštíven: 3064x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kotlety zapečené se šlehačkou

Kotlety zapečené se šlehačkou

Brambory očistíme a nakrájíme na asi 1cm silné plátky. Zapékací plech vymažeme máslem, poklademe plátky bra...

Kotlety zapékané se sýrem

Kotlety zapékané se sýrem

Ze 4 kotlet uděláme přírodní řízky, které hotové položíme na vymaštěný plech. Na každou kotletu dáme houby ...

Kotlety zapečené se sýrem

Kotlety zapečené se sýrem

Kotlety lehce naklepeme, mírně opepříme a na rozpálené pánvi prudce opečeme po obou stranách. Potom na každ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kotlety zapečené se sýrem Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Šéfredaktor
Váš recept nevyžaduje sůl?

Šéfredaktor 24. 03. 2010, 18:44

heladon
Toto je bez soli. Sůl je již obsažená v surovinách v přírodní formě.

heladon 25. 03. 2010, 09:30

Facebook komentáře