Křehký koláč s čokoládou
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
25min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1416
kalorií
0.0g
cukrů
121.0g
tuků
180.0g
bílkovin
Příprava
Poté vyválíme na asi 4 mm tlustý plát (já válím mezi pečícími papíry) a ten přeneseme do koláčové formy.
Těsto namačkáme k okrajům koláčové formy a dno propícháme vidličkou. Zatížíme fazolemi nebo nějakou nádobou vhodnou do trouby a pečeme 10 minut na 200 °C.
Poté fazole nebo nádobu sundáme a pečeme ještě 10 minut.
Smetanu zahřejeme těsně pod bod varu a nalijeme ji na nalámanou čokoládu a máslo. Vymícháme v hladký krém, který nalijeme na upečený korpus. Ozdobíme lesním ovocem a podáváme.
25. 02. 2016
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.