Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kremrole

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 40min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 2h 0min , porce

2426 kalorií, 7.0g cukrů, 69.0g tuků, 42.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Zpracovat na vále těsto,vyválíme a nakrájíme na proužky asi 2-3cm široké.
Na kremrolové trubky začneme proužky namotávat,konec přimáčkneme.Dáme na vymazaný plech péci.Necháme schladnout a sundáme z trubek.
Náplň: Šlehačem ušleháme tuhý sníh.Nasypeme pís.cukr a znovu šleháme,až je sníh tuhý.Nakonec jemně zamícháme mouč.cukr.
Kremrole naplníme sněhem.

RENČA

05. 01. 2010, Recept navštíven: 3484x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Krabí kremrole

Krabí kremrole

Těsto rozpůlíme a každou polovinu rozválíme na pomoučeném vále na tenko. Rádýlkem nakrájíme na proužky, kte...

Kremrole

Kremrole

Zpracovat na vále těsto,vyválíme a nakrájíme na proužky asi 2-3cm široké. Na kremrolové trubky začneme pro...

Výborné kremrole

Výborné kremrole

Rozválené těsto si nakrájíme rádýlkem na proužky cca 3 cm široké a 25 cm dlouhé a namotáváme na kovové trub...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kremrole Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné trubičky, daju sa urobit aj z listkoveho cesta

14. 11. 2016, 20:44

Přidat komentář
Sonia
Na kolik stupňů a jak dlouho péci? Děkuji

Sonia 07. 10. 2011, 13:33

Facebook komentáře