Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Krkovička na černém pivu s kysaným zelím a bramborovými špalíčky

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 30min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 2h 0min , porce

16 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Krkovičku omyjeme, osušíme a posolíme. Přidáme pepř a zalijeme černým pivem. Necháme marinovat cca 90 minut. Na pánvi pak rozehřejeme trošku olivového oleje a zprudka krkovičku osmahneme po obou stranách, přidáme na plátky nařezaný česnek. Pečeme. Po chvilce zalijeme zbytkem piva přisypeme cibulku (nemáte-li sušenou kořenící směs cibulky - nejlepší je restovaná varianta - osmahněte si ji s troškou hladké mouky sami). Dusíme 4 minuty. Díky cibulce nemusíte zahušťovat. podáváme s kysaným zelím a bramborovými špalíčky (viz související recept)

Tatiana

16. 11. 2011, Recept navštíven: 3140x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Krkovička na cibuli

Krkovička na cibuli

Krkovičku obalíme směsí koření na vepřovou pečeni a necháme 30 min. odležet. Mezitím si nakrájíme na větší ...

Krkovička na bazalce s kroketami

Krkovička na bazalce s kroketami

Krkovičku jemně naklepeme,nařízneme,posypeme pepřem,jemně osolíme,posypeme kmínem a červenou paprikou. na ...

Krkovička namarinovaná v česneku a citrónové šťávě

Krkovička namarinovaná v česneku a citrónové šťávě

Česnek očistíme a prolisujeme. Rozmícháme ho v trošce oleje smíchaném s citrónovou šťávou. Touto marinádou ...

Pečená krkovička na cibuli, slanině a černém pivu

Pečená krkovička na cibuli, slanině a černém pivu

Troubu předehřejeme na 200°C. Do uzavíratelné zapékací mísy dáme na dno plátky slaniny, na ni osolené a ope...

Krkovička na zelí

Krkovička na zelí

Troubu rozehřejeme na 200°C. Maso osolíme a opepříme. Cibuli a slaninu nakrájíme na malé kousky. Na pánvi r...

Zobrazit všechny podobné recepty k Krkovička na černém pivu s kysaným zelím a bramborovými špalíčky Link-arrow
Thumb.59485

Smažené bramborové špalíčky

Cibulku a anglickou slaninu nakrájíme nadrobno a osmahneme na sádle. Necháme vychladnout. Mezitím si na hru...


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuce s pivom

11. 11. 2015, 10:46

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná krkovička

22. 04. 2016, 09:51

Přidat komentář
Jozef
Určite vyskúšam. Veľmi dobrý recept. Ďakujem.Jozef.

Jozef 17. 11. 2011, 08:27

Tatiana
Děkuji Jozefe! Má to trošku nahořklou chuť, ale v kombinaci se zelím je to celkem dobré. Mému muži to chutnalo :-)

Tatiana 17. 11. 2011, 13:31

Facebook komentáře