Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Krkovička na černém pivu s kysaným zelím a bramborovými špalíčky

Obtížnost Čas přípravy
1h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 2h 0min
Nutriční hodnoty
16 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Krkovičku omyjeme, osušíme a posolíme. Přidáme pepř a zalijeme černým pivem. Necháme marinovat cca 90 minut. Na pánvi pak rozehřejeme trošku olivového oleje a zprudka krkovičku osmahneme po obou stranách, přidáme na plátky nařezaný česnek. Pečeme. Po chvilce zalijeme zbytkem piva přisypeme cibulku (nemáte-li sušenou kořenící směs cibulky - nejlepší je restovaná varianta - osmahněte si ji s troškou hladké mouky sami). Dusíme 4 minuty. Díky cibulce nemusíte zahušťovat. podáváme s kysaným zelím a bramborovými špalíčky (viz související recept)


Přidat na Pinterest
Tatiana

16. 11. 2011, Recept navštíven: 3416x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuce s pivom

11. 11. 2015, 10:46

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná krkovička

22. 04. 2016, 09:51

Přidat komentář
Jozef
Určite vyskúšam. Veľmi dobrý recept. Ďakujem.Jozef.

Jozef 17. 11. 2011, 08:27

Tatiana
Děkuji Jozefe! Má to trošku nahořklou chuť, ale v kombinaci se zelím je to celkem dobré. Mému muži to chutnalo :-)

Tatiana 17. 11. 2011, 13:31

Facebook komentáře