Krkovička na černém pivu s kysaným zelím a bramborovými špalíčky

Obtížnost

Čas přípravy

1h 30min
Čas vaření
30min

Celkový čas

2h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

16 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Krkovičku omyjeme, osušíme a posolíme. Přidáme pepř a zalijeme černým pivem. Necháme marinovat cca 90 minut. Na pánvi pak rozehřejeme trošku olivového oleje a zprudka krkovičku osmahneme po obou stranách, přidáme na plátky nařezaný česnek. Pečeme. Po chvilce zalijeme zbytkem piva přisypeme cibulku (nemáte-li sušenou kořenící směs cibulky - nejlepší je restovaná varianta - osmahněte si ji s troškou hladké mouky sami). Dusíme 4 minuty. Díky cibulce nemusíte zahušťovat. podáváme s kysaným zelím a bramborovými špalíčky (viz související recept)

přidejte na:
Tatiana

16. 11. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
katka16031
vynikajuce s pivom

11. 11. 2015, 10:46

majka
chutná krkovička

22. 04. 2016, 09:51

palino
krkovička so všetkým vynikajúca

24. 03. 2018, 20:23

Přidat komentář
Jozef
Určite vyskúšam. Veľmi dobrý recept. Ďakujem.Jozef.

Jozef 17. 11. 2011, 08:27

Tatiana
Děkuji Jozefe! Má to trošku nahořklou chuť, ale v kombinaci se zelím je to celkem dobré. Mému muži to chutnalo :-)

Tatiana 17. 11. 2011, 13:31

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.