Krkovička na černém pivu s kysaným zelím a bramborovými špalíčky
Obtížnost
Čas přípravy
1h 30min
Čas vaření
30min
Celkový čas
2h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
16
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Krkovičku omyjeme, osušíme a posolíme. Přidáme pepř a zalijeme černým pivem. Necháme marinovat cca 90 minut. Na pánvi pak rozehřejeme trošku olivového oleje a zprudka krkovičku osmahneme po obou stranách, přidáme na plátky nařezaný česnek. Pečeme. Po chvilce zalijeme zbytkem piva přisypeme cibulku (nemáte-li sušenou kořenící směs cibulky - nejlepší je restovaná varianta - osmahněte si ji s troškou hladké mouky sami). Dusíme 4 minuty. Díky cibulce nemusíte zahušťovat. podáváme s kysaným zelím a bramborovými špalíčky (viz související recept)
Tatiana16. 11. 2011
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
katka16031 11. 11. 2015, 10:46

majka 22. 04. 2016, 09:51

palino 24. 03. 2018, 20:23

Svetlana 22. 02. 2020, 20:07
Komentáře
Přidat komentář© 2022, Railsformers, s.r.o.
Jozef 17. 11. 2011, 08:27
Tatiana 17. 11. 2011, 13:31